Tuesday, June 21, 2011

Mozzarella salat

See salat on üks meie pere lemmik. Ma kaalusin pikalt kas seda retsepti üles panna kuna meie jaoks on tegemist niivõrd lihtsa ja tavalise toiduga aga ehk sellegipoolest on veel inimesi, kes pole seda proovinud. Suvisel ajal kui miskit rasket süüa ei jaksa, on see ideaalne lõuna- või õhtusöök.
Tavaliselt kasutan salati põhjaks värskeid köögivilju, mis mul parajasti kapis olemas on aga ALATI peab olema lisaks mozzarellale veel tomatit ja jääsalatit :) Vähemalt minu arvates.
Seekord kasutasin:
Jääsalat
Paprika
kurk
tomat
kanasink
mozzarella
Balsamic Cream

Lõikusin taldriku põhja jääsalati, peale kurgi, paprika, viilutasin otsa kanasingi ja tomati. Peale raputasin pooleks lõigatud mozzarella pallikesi. Mulle meeldivad kõige rohkem "Tere" mozzarella pallikesed topsis. Kilepakis mozzarella on ebamugav kui ei taha kõike korraga ära kasutada, topsi omale paned lihtsalt kaane peale ja tagasi kappi. Kõige peale niristasin Balsamic Creami. Ja kasutan just nimelt kreemjat balsamicat, mitte vedelat. Vedelat kasutan ainult marinaadideks või toidu maitsestamiseks aga mitte salatile. Ise kasutan kõige parema meelega toodet Balsamic Crem with Strawberry :))), seda teeb Gourmante, müüb näiteks Prisma ja on väga mõnus. Maasika maitse on vaevu märgatav aga samas teeb see kastme maitse pehmemaks.
Salat tuli maitsev nagu ikka :)

Head isu!

No comments:

Post a Comment