Monday, June 27, 2011

Lilled kändudes

Mulle jubedalt meeldib vaadata kuidas lilled on pandud kasvama huvitavasse keskkonda - olgu selleks siis vanad vankrid, aiakärud, traktori rattad, mis iganes. Mina topin oma lilli puukändude sisse. Ned peaksid olema üle ääre rippuvad ning no keskel võib olla ka teisi sorte.
Esimese kännuga nägin jubedalt vaeva, et leida inimene, kes mulle kõrge paku sisse augu uuristaks, et sinna mulda panna ja lilled istutada. Esimene oli siis teisaldatav pakk, mille tõstsime kirsipuu alla. Viskab üle, viime teise kohta.










Varsti võtsime maha ühe kaheharulise õunapuu, millest lasin ka spetsiaalselt kännud alles jätta. Sinna hetkel auke uuristanud pole, kasutan lihtsalt lillepottide jaoks. Väheke teistsugune.
Nüüd suve alguses sai maha võetud ka kaheharuline saar. Sellel oli kolmas haru juba ammu maha võetud, kasutasime seda nt halloweeni ajal hirmutava kõrvitsapea hoidmiseks või varasemalt on suvel seal saanud hoida ka pesukausi sisse istutatud lilli. See on hea asukohaga känd, täpselt köögilaua taga istudes aknast välja vaadates jääb
ette :) Mootorsaega sai uuristatud nii palju kui tarvis ja lilled sisse. Kasutasin tavapäraseid petuuniate ja lobeeliate rippvorme ning rippuvaid karikakraid.
Praeguseks lilled juba vähehaaval õitsevad ja aina tuleb juurde :)


No comments:

Post a Comment