Ega iga päev ei jaksa ka liha süüa, seega põdrale vahepalaks tegin mõnusa püreesupi lillkapsast.
selleks kasutasin:
1/2 lillkapsast
1 kartul
2 porgandit
1 väiksem pastinaak
1/2 pk maitsestamata Creme Bonjouri
sool
pipar
1/2 juurviljapuljongi kuubikut
Lõikusin porgandi ja kartuli ning panin 3l potti keema umbes 2l veega. mõne aja pärast lisasin hakitud lillkapsa ja pastinaagi ning maitseained. Keetsin kuni kõik komponendid olid täiesti pehmed. Mõni hetk enne täielikku valmimist lisasin puljongikuubiku. Soola siis selle võrra vähem ikka eks :) Seejärel blenderdasin kogu massi ning lisasin toorjuustu, mis sulas kuumas supis kenasti. Peale röstisin ahjus saiakuubikuid ja raputasin estragoni. Väga mõnus mahe supp sai. Maitseainetest ei pannud mitte midagi erilist, tegin hästi tavalise ja lihtsa supi, mis tuli väga maitsev!Head isu!
No comments:
Post a Comment