Ühesõnaga kasutasin:
kanafilee
ananassikonserv
hapukurk
juust
lehttaigen
sool
pipar
sidrun
Koguseid ma kirja ei pane, selgitan üldiselt. Eks igaüks ise teab palju ta mida soovib, ei ole tegemist ju teab mis raske toiduga. Maitsestasin kanafilee soola, pipraga ja pigistasin paar teelusikatäit sidrunimahla ka hulka. Lasin panni kuumaks ja pruunistasin kergelt fileetükid mõlemalt poolt ja tõstsin kõrvale. tükeldasin ananassirõngad ja hapukurgid ning viilutasin juustu, et kõik oleks mul kõrval valmis, ainult kokku tõsta. Lehttaigna rullisin õhukeseks ja asetasin taigna peale kanatüki. Selle peale puistasin ananassi ja kurki ning kõige peale laotasin juustuviile. Tõstsin taignalehe üle kanatüki ja sulgesin ääred kahvliga. Piserdasin natukene õli peale ja tõstsin ahju. 220 kraadi juures küpsetasin kuni tainas oli ilus pruunikas. See käis päris kiirelt ja õnneks kana ei tohikski kaua ahjus hoida, kuivab ära. Kui tainas pealt ilus pruun, tõstsin välja, hakkisin väikse salati juurde ja valmis see õhtusöök oligi :) Kalli kaasa lemmik lihadest ongi kana ja see kooslus meeldis talle väga. Sain loa seda teinekordki teha.
pildi tegin siis kui sisu oli jahtunud. Kuumalt oli juust ka mõnusalt vedel :) |
Head isu!
No comments:
Post a Comment