Ega siin muud teha pole kui kokata Tegin seekord kanafileed väikse täidisega, et liha mahlasem jääks ja vahelduseks lihtsalt :) Kasutasin:
2 fileetükki kanast
1sl toorjuustu
1 ananassirõngas
väike tükk värsket paprikat
sool
pipar
väike tükk Castello piprajuust
Tükeldasin paprika, ja ananassi ning segasin kokku toorjuustu ja toasooja Castello juustu. Maitsestasin soola ja pipraga. Sisu valmis, võtsin ette kana. Lõikasin seda lahti õhemaks, et tekiks suurem tükk ja oleks parem kokku keerata. Maitsestasin seda vähese soola ja pipraga ning lihatüki keskele tõstsin täidist nii palju, et servad kokku ulatuksid. Keerasin filee kokku ja sidusin nööriga kinni. Praadisin kuumal pannil küljed pruuniks (see käis suhteliselt hetkega) ning mässisin tükid veel igaks juhuks ka fooliumisse. Küpsetasin ahjus 200 kraadi juures u 20 minutit. Väga hea mahlane liha jäi.
Head isu!
No comments:
Post a Comment