Kogused on täpselt sellised nagu igaüks ise tahab ja maitseainetest kasutasin basiilikat, tüümiani ning soola. Lõikasin suuremad tomatid sektoriteks, pisikesed pooleks. Taldriku peal segasin kuivatatud basiilika ja tüümiani omavahel ning veeretasin tomatisektoreid maitseaines. Ahjuplaadile asetasin küpsetuspaberi ning paberi peale raputasin meresoola. Soola peale asetasin maitsestatud tomatisektorid. Kui kõik tomatid plaadil, raputasin ka peale natukene soola. Ahju soojendasin 90 kraadi peale ning lükkasin plaadi tomatitega ahju, kus need olid 8 tundi pidevalt sama kuumuse juures.
Monday, August 8, 2011
Ahju"päikese"kuivatatud tomatid
Kogused on täpselt sellised nagu igaüks ise tahab ja maitseainetest kasutasin basiilikat, tüümiani ning soola. Lõikasin suuremad tomatid sektoriteks, pisikesed pooleks. Taldriku peal segasin kuivatatud basiilika ja tüümiani omavahel ning veeretasin tomatisektoreid maitseaines. Ahjuplaadile asetasin küpsetuspaberi ning paberi peale raputasin meresoola. Soola peale asetasin maitsestatud tomatisektorid. Kui kõik tomatid plaadil, raputasin ka peale natukene soola. Ahju soojendasin 90 kraadi peale ning lükkasin plaadi tomatitega ahju, kus need olid 8 tundi pidevalt sama kuumuse juures.
Labels:
Lisandid
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment